Sinds 1 Januari 2022 doe ik alleen nog Fotografie en werk ik samen in een nieuw bedrijf AltijdOn, lees hier onder meer:

AltijdON is een krachtenbundeling van drie vak idioten die hun kennis graag met jou en je bedrijf delen! Het drietal dat AltijdON vormt is familie. Anne en Karsten zijn vader en zoon en deelden altijd al veel van hun passie en kennis met elkaar. Toen ook van de koude kant zwager en schoonzoon Menno bij dit initiatief betrokken raakte was de samenhang geboren. We vormen als trio een prachtig team met kennis van automatisering, ontwerp, marketing en commercie.

Website laten maken?

Met een website AltijdOn weet je zeker dat je weer helemaal bij de tijd bent, ongeacht welk pakket je kiest! We maak gebruik van het Wordpress en altijd met kwalitatief goede plug-ins die regelmatig worden ge-update zodat jouw website altijd veilig is!

Samen het verschil maken

Passie voor creatieve en professionele ontwerp
 

Jouw website maken is voor mij een uitdaging om een zo effectief mogelijke website te bouwen die een professionele uitstraling heeft.

Kijk naar mijn pakketten via de knop hieronder

Onderhoud en Support
 

Als je een website hebt is het belangrijk om deze up to date te houden. In de digitale wereld staat de techniek bepaald niet stil, de mogelijkheden van internet groeien nog elke dag en ook dat heeft invloed op het uiterlijk van websites en de achterliggende techniek. AltijdOn biedt mogelijkheden om je site te onderhouden.

Huisstijl of Logo nodig?
 

De essentie van een huisstijl is dat deze naadloos aansluit op je bedrijf. Om deze reden besteedt ik veel aandacht aan om jouw idee om te zetten in een huisstijl, Jouw huisstijl wordt zo uniek, op maat ontworpen en een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Meer weten?

Hosting
 

Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. ik regel het allemaal voor je.

En….. wat uitermate van belang is dat er steeds een back-up van jouw website wordt gemaakt en dat er gecontroleerd wordt of deze back-up ook herplaatsbaar is.