Woningfotografie

by X-lent for you

Woningfotografie

Vergroot JE verkoopkansen

Een goede presentatie van je woning is essentieel bij de verkoop. Want ook de koper een woning oriënteert zich eerst door te kijken op het internet. Bijvoorbeeld op woningwebsites zoals Funda. Kies daarom voor professionele woningfotografie. Kwalitatief goede foto’s zorgen ervoor dat je woning positief opvalt. Hierdoor zullen meer belangstellenden de woning willen bezichtigen. En meer kijkers betekent meer potentiële kopers!

Steeds meer particulieren verkopen hun eigen woning zelf, laat dit er professioneel uitzien en je staat al met 1-0 voor, vergeleken met andere particulieren.

Waarom professionele woningfotografie?

Om goede woningfoto’s te maken is kennis, ervaring en goede apparatuur nodig. Daarom kun je de foto’s het beste laten maken door een woningfotograaf. Doordat de verkoopkansen toenemen verdien je de kosten voor professionele woningfotografie vanzelf terug. Wilt je je huis verkopen?  Ik help je graag je woning zo in beeld te brengen dat je een geweldige eerste indruk maakt. Geen standaard reportage, maar foto’s waarmee de aandacht vestigt op dát wat je woning zo bijzonder maakt. Mooie, realistische foto’s die de sfeer van uw woning benadrukken. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

Tarieven woningfotografie

15 foto’s

€135,-

20 foto’s

€165-

30 foto’s

€225,-

40 foto’s

€285,-
* Prijzen zijn inclusief btw. Binnen een straal van 25 km worden er geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt een bedrag van € 0,35 per kilometer in rekening gebracht.