Beheren van een website vraagt tijd en aandacht

Mijn hulp gaat verder dan alleen het uiterlijk en de content van uw website, denk bijvoorbeeld eens aan de veiligheid van uw website, updates van het CMS en tal van andere zaken die niet direct aan de voorkant zichtbaar zijn. Het totale beheer pakket dat X-lent for you kan verzorgen richt vooral haar pijlen op continuïteit en het actueel houden van jouw website content.

Werkwijze bij een overeenkomst

Je geeft uw kleine tot middelgrote content aanpassingen via e-mail aan mij door, ik voer de wijzigingen door op jouw website en jij ontvangt een e-mail ter bevestiging en ter controle. Eenvoudiger, sneller en effectiever kan niet!

De content die wordt geplaatst kan door jouw bij X-lent for you worden aangeleverd. Ik zal teksten controleren en indien gewenst redigeren. Het geleverd beeldmateriaal wordt aanpassen voor gebruik op de website.

Ook grote (ingrijpende) wijzigingen zijn mogelijk. Hiermee doel ik op aanpassingen aan het design, de technische kant van jouw website of geheel nieuwe website applicaties. Wanneer je grote aanpassingen overweegt adviseer ik altijd om vooraf contact op te nemen om een afspraak te maken waarin ik jouw wensen ga bespreken.

Supporturen achteraf

Ik beheer jouw website en passen deze naar wens voor jouw aan. Ik communiceer daarbij altijd de specificatie van de verrichte werkzaamheden. X-lent for you hanteert als regel voor de betaling, betaling achteraf.

Website beheer van techniek

Een voorwaarde voor het beheer van uw website, is dat uw website altijd met een up-to-date versie van het CMS en de toegevoegde extra’s (plugins, modules, thema’s) werkt. Daarnaast dient er regelmatig een back-up van uw website te worden gemaakt.

Kosten

Ik zie het beheren van uw website als een onderdeel van onze service voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dat betekent dat u uw website door mij kunt laten onderhouden. Ook als ik jouw website niet ontwikkeld hebben.

Website onderhoud & aanpassingen

Website aanpassingen op verzoek (per blok van 15 minuten)

17,-

Volledige back-up maken en (beveiliging) updates installeren (per blok van 15 minuten)

17,-

CMS Uw website is tegenwoordig bijna altijd gebaseerd op een CMS. Een CMS is een Content Management Systeem, een systeem waarbij je zelf in staat wordt geacht om de content van uw website bij te werken en te optimaliseren. Ik werk met het CMS van Joomla en WordPress,

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wilt u een project bespreken?